sâmbătă, 12 iulie 2014

Lavinia Năstase şi "Argeşeni în lume" în fiecare joi la Argeş TV

Lavinia Năstase şi "Argeşeni în lume" la Argeş TV

După patru ani de când Lavinia Năstase a realizat emisiunea “Extemporal la monden”, revenită din Franţa, cunoscuta noastră argeşeancă ne invită să fim împreună cu ea realizatorii unui nou proiect TV - “Argeşeni în lume”, la postul de televiziune Argeș TV.


În fiecare joi, între orele 21.00  şi 22.30, Lavinia ne dă întâlnire la televizor, pe Argeş TV, unde o vedem alături de invitaţii săi minunaţi,  la o emisiune care se adresează în special argeşenilor care locuiesc în străinătate, foarte atenţi la ce se întâmplă în judeţul lor natal - Argeş, cu protagonişti din rândul celor mai cunoscute personaje ale timpului, bineînţeles, tot argeşeni.


Mă bucur că am revenit, sper că şi telespectatorii! Mi-era dor de Argeş, mi-era dor de ţara mea, mă bucur că sunt aici, în cele mai dragi locuri, unde oamenii sunt cei mai frumoşi, unde mâncarea e cea mai bună şi unde până şi birocraţia e mai uşoară decât în Franţa!” spune Lavinia Năstase, realizatoarea emisiunii “Argeşeni în lume”.


Lavinia Năstase

Dacă vreţi să fiţi invitaţi la emisiunea Laviniei, să vă promovaţi activitatea sau să îi transmiteţi sugestii, să contribuiţi la emisiunea Argeşeni în lume”, prin orice modalitate pe care o consideraţi utilă, există o cale simplă de comunicare cu Lavinia Năstase - prin facebook, pe paginile:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu