duminică, 6 iulie 2014

Holiday Boutique - turism din pasiune pentru noi toţi



Ce este Holiday Boutique?
Holiday Boutique este o agenţie de turism din Bucureşti, o idee care s-a transformat în realitate, un concept turistic creat de un om pasionat de călătorii.

Cine a creat Holiday Boutique?
Alexandra Lăzărescu este o persoană sensibilă, o prietenă a oamenilor şi a tot ceea ce înseamnă frumos.

Alexandra Lăzărescu

Pe blogul său, Alexandra Lăzărescu ne comunică:
Călătoriile şi vacanţele îmi sunt cele mai bune prietene, aşa că am început să scriu şi jurnale de călătorie din fiecare loc unde am avut norocul să ajung. Vacanţele le-am considerat întotdeauna oportunităţi şi m-am bucurat de fiecare loc vizitat, astfel mi-am putut forma o părere despre cum trăiesc, cum gândesc şi cum sunt zi de zi diverse popoare, călătorind în 29 de tări.
Am vizitat până în prezent: Bulgaria, Grecia, Turcia, Cipru, Ungaria, Austria, Slovenia, Croaţia, Serbia, Muntenegru, Bosnia şi Herţegovina, Italia, Franţa, Spania, Maroc, Portugalia, Anglia, Scoţia, Irlanda, Belgia, Olanda, Germania, Cehia şi Slovacia. Am avut norocul să păşesc şi în cele mai mici state ale Europei: Vatican, San Marino, Monaco şi Luxembourg. Şi tot norocoasă mă consider şi pentru faptul ca m-am născut în România, care este o ţară absolut minunată, având atâtea locuri spectaculoase de oferit turiştilor ce o vizitează.
Am învăţat plimbându-mă, că cea mai buna investiţie în tine, ca om, pentru a te forma şi pentru a înţelege lumea în care trăim aparent cu toţii, dar de fapt, absolut separat, este, fără îndoială, CĂLĂTORIA.
Vă invit să savuraţi deliciul scrierilor mele, simţindu-vă într-un adevărat colţ de relaxare aici. 

Grecia - Insula Santorini


Ce oferă Holiday Botique?
Alexandra Lăzărescu şi Agenţia de turism Holiday Botique vă oferă cultură şi relaxare, cunoaştere şi agrement, evenimente business şi zile plăcute de socializare.

Pe site-ul agenţiei de turism, Alexandra ne transmite:

Vacanţa este cea mai frumoasa perioadă din cursul anului. Vacanţa este momentul de relaxare, de cunoaştere, de iubire şi de ce nu, de socializare.
Holiday Boutique are grijă de vacanţa ta! Holiday Boutique te trimite doar în destinaţii şi hoteluri testate, vizitate şi foarte bine alese pentru ca vacanţa ta să fie una de neuitat, în România sau în străinătate.
Holiday Boutique îţi oferă pachete de vacanţă pentru tine, prietenii tăi şi familia ta: circuit, city break, sejur sau un sfârşit de săptămână într-una din destinaţiile verificate în prealabil.
Holiday Boutique îţi oferă şi servicii corporate: team building, conferinţă, întâlnire sau petrecere tematică!
Holiday Boutique îţi oferă cea mai frumoasă lună de miere, după o nuntă de neuitat în Grecia sau în Portugalia!

România - Castelul Peleş


Cunoaşteţi România cu Holiday Boutique!
România este o minune creată de Dumnezeu. Este un izvor de frumuseţe şi înţelepciune. Este o sursă de hrană spirituală şi un exemplu de ospitalitate.


Vizitaţi site-ul Holiday Boutique şi pagina sa de facebook, alegeţi de pe ele serviciile turistice potrivite pentru voi şi nu veţi regreta!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu